Wayfarer

Niantic Wayfarer biedt je de ideale toolset om je pokéstop nominaties op te volgen en je nominaties van andere spelers te reviewen. Leer hierover enkele handige tips op deze pagina:

Hoe kan ik een pokéstop nominatie opvolgen?

1. Ga naar https://wayfarer.nianticlabs.com/

2. Login met hetzelfde social account waarmee je inlogt op Pokémon GO (Google/Facebook)

3. Ga naar NOMINATIES

4. Daar zie je al je inzendingen staan met de volgende statussen (in volgorde): in de wachtrij, in de stemfase, geaccepteerd/niet geaccepteerd

Dit proces kan een week tot een aantal maanden, in het slechtste geval, duren afhankelijk van het aantal reviewers die er in je buurt aan het reviewen zijn.

Hoe krijg ik Wayfarer Agreements?

Een akkoord/agreement is wanneer je besluit over een nominatie overeenkomt met het definitieve besluit van de andere reviewers. Deze worden weergegeven als 'Gecreëerde Wayspots' en 'Verworpen Wayspots' op je Wayfarer-profiel. De akkoorden worden pas uitgegeven als het reviewproces voor die nominatie volledig is afgerond.

Hoe kan ik een pokéstop nominatie versnellen? Hoe werken upgrades?

Een pokéstop nominatie kan je versnellen met een upgrade.

Hoe krijg ik een upgrade? Die krijg je per 100 akkoorden tijdens het reviewen van nominaties. Een akkoord is wanneer je besluit over een nominatie overeenkomt met het definitieve besluit van de andere reviewers. Deze worden weergegeven als 'Gecreëerde Wayspots' en 'Verworpen Wayspots' op je Wayfarer-profiel. De akkoorden worden pas uitgegeven als het reviewproces voor die nominatie volledig is afgerond.

Hoe gebruik ik een upgrade? Op de pagina Nominaties, klik "Volgende upgrade" om een nominatie te upgraden zodra je de volgende 100 akkoorden hebt bereikt.

Meer over akkoorden en upgrades hier: https://wayfarer.nianticlabs.com/help#upgrades

Bovendien zorgt iedere review ervoor dat jouw nominaties sneller door het proces geraken. Dat komt doordat iedere review ervoor zorgt dat de wachtrij steeds kleiner wordt. Hoe kleiner de wachtrij, hoe groter de kans dat jouw nominatie bij een reviewer voorbij komt. Hoe meer je dus reviewt, hoe groter de kans dat jouw nominaties bij andere reviewers terecht komen en dus sneller door dat proces geraken. Je nominaties moeten namelijk door x aantal personen gereviewd worden. Reviewen is dus de boodschap!

Hoe kan ik een pokéstop nominatie reviewen?

Om pokéstop nominaties te kunnen reviewen, dien je eerst een test af te leggen van 10 vragen. Lees de acceptatiecriteria aandachtig op de volgende pagina: https://wayfarer.nianticlabs.com/help . Ga naar Beoordelen en leg de test af als je klaar bent.

Deze pagina legt de werking van het beoordelen van pokéstops haarfijn uit.

Nominaties reviewen kan je vanaf trainer level 38.

Extra tips bij het reviewen

Extra tips:

  • Vergeet niet je thuislocatie in te stellen bij instellingen: dit geeft je meer nominaties in die omgeving
  • Download deze firefox extensie Wayfarer+: het voegt het aantal functies toe bij het reviewen van nominaties die het review van nominaties makkelijker doen verlopen.